Újpalota, Zsókavár u. 2. (eladva)

Igazi ritkaság! Kivételes lehetőség!

Photo © Zsofia Jurassza https://www.jurassza.comMinden szempontból Újpalota egyik legjobb adottságú házában TULAJDONOSTÓL eladó egy MINŐSÉGI ALAPANYAGOKKAL frissen felújított, új dizájnbútorokkal berendezett, napfényes, nyugati tájolású, nyolcadik emeleti, szép, KÉT liftes házban lévő tehermentes azonnal beköltözhető lakás.

Olyan igényPhoto © Zsofia Jurassza https://www.jurassza.comes jövendő tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS A TÖKÉLETES ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, és azt hogy ezzel a lakással mindent készen megkap, akkor megtalálta álmai otthonát!

Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor a lakás ideális, hiszen az abban rejlő potenciál kimagasló! Megtalálta azt az ingatlant, amely könnyen és gyorsan pénzt fial, erre már semmit sem kell költeni, tálcán kínáljuk a tökéletes ingatlant!

A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, a lehető legjobb ajánlat a piacon!

KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNNYAL: 14,99 millió forint.

Photo © Zsofia Jurassza https://www.jurassza.comA lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a vadonatúj hőlégkeveréses sütővel ellátott gáztűzhellyel és páraelszívóval valamint a fürdőszobai bútorok és a LED izókkal ellátott világítótestek.

A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt a komplett berendezés is megvásárolható!

Igazi különlegesség! Már készül a ház központi HŰTÉS rendszere is.

Kedvező fenntartási költségek

A közös költség: 8500.- Ft/hó. A víz- Photo © Zsofia Jurassza https://www.jurassza.comés a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi mérésű központi fűtésnek, a szigetelt falaknak, illetve a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak.

Érdemes személyesen is megnézni, akár hétvégén is! A lakás az életben még szebb, mint a képeken!
INGATLANKÖZVETÍTŐKET KONKRÉT VEVŐVEL EGYÜTT VÁROM ESETI MEGBÍZÁSSAL!

 A tömegközlekedés kiváló

A lakás közvetlen közelében található a 7-es,dsc_0602 7E, 8E, 108E és 133E buszjáratok megállója melyek a lakótelepet Budapest belvárosával (mindössze 15-20 perc utazás) és Dél-Budával kötik össze. Ott van még a 69-es villamos, amely Zuglón keresztül az 1-es metró Mexikói úti végállomásával teremt összeköttetést. A háztól 50 méterre állnak meg a 96-os, a196-os, a 196A, a 296-os, valamint a 296A jelzésű autóbuszok melyek az Újpesti 3-as metróvégállomásával, Békásmegyerrel és a Káposztásmegyeri lakóteleppel és az újpesti Fóti úttal köti össze a lakótelepet. A 130-as busz a 2-es metró Puskás Ferenc Stadion metróállomásig, a 46-os busz pedig a XVI. és XVII. kerületek irányában közlekedik.

Biztonság

Photo © Zsofia Jurassza https://www.jurassza.com

A ház környéke és maga a ház is térfigyelő kamerákkal van felszerelve. A beléptető rendszer transzponderrel és a lakások egyedi kódjaival is működik. A lakás bejárati ajtaja 12 ponton záródó hő- és hangszigetelt biztonsági ajtó beépített csengővel és kitekintővel. 5 garnitúra kulccsal.

MABISZ TERMÉK MEGFELELŐSÉGI AJÁNLÁS: 5225-10-2/20130919

A beltéri ajtók szintén most lettek kicserélve.

Hőszigetelés és nyílászárók

Ezen a lakótelepen mindössze három házat szigeteltek 15 centiméteres kőzetgyapottal és szereltek fel a piacon kapható legjobb és legdrágább REHAU GENEO 3dsc_0590-rétegű hőszigetelő  ablakokkal.

„A kőzetgyapot és az üveggyapot a rostokon megkötött levegővel hőszigetel. Ez utóbbi szálas hőszigetelő anyagok légáteresztő képessége igen jó, magasan a legjobb hangszigetelő és hőszigetelő tulajdonságuk, és nem utolsósorban a kiváló tűzállóság.” „A kőzetgyapot hőre keményedő, főleg vulkanikus és üledékes kőzetekből előállított hőszigetelő anyag. A kőzetgyapot alapú szigetelőanyagok nem zsugorodnak, nincs hőmozgásuk, s hőszigetelő képességüket az épület élettartamával megegyező ideig változatlanul megtartják. Nem igényel karbantartást valamint hangszigetelő anyagként is funkcionál, rendkívül tűzálló olvadáspontja magasabb mint 1000°C.”  (Wikipedia)

Egy már elkészült ház utólagos hőszigetelésének eredményeként, a falfelületek utólagos szigetelése esetén, általánosan 35-50%-os nagyságrendű energia-megtakarítással lehet számolni.

REHAU GENEO ablakok

http://tinyurl.rehau-euro-design-86hu/wvQJ/

„A GENEO energetikai szempontból a piacon elérhető legjobb a 86 mm-es beépítési mélységű profilok közül. A GENEO-val ezért ebben az osztályban a leghatékonyabb ablakok állíthatók elő.”

Ezek a felújítások egy nyertes UNIÓS pályázat finanszírozásával valósultak meg.

 

Az infrastruktúra páratlan

A vásárcsarnok közelsége a bevásárlást könnyíti meg, az óvoda, iskola, orvosi rendelő és gyógyszertár is karnyújtásnyira vannak. Az Ázsia Center és a Pólus Bevásárlóközpont is pár percre található!. A posta és a kereskedelmi bankok is sétatávolságra van a lakástól! A kiváló elhelyezkedéséhez nem fér kétség, a kényelmes, barátságos környezet garantált!

Ez a TE OTTHONOD. Csomagolj és már ma este itt aludhatsz.

Galéria

Alaprajzok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.