Budapest, József körút 40/1.

Elképzelted már milyen jó érzés Budapest lüktető szívében, a belvárosban élni?

Itt nem fogsz unatkozni. Mindig történik valami. És minden ott van a közeledben  amire csak szükséged lehet. Ha arra vágysz, hogy pörögj a belváros nyüzsgő forgatagában, megteheted! De ha ahhoz van kedved, vonulj vissza nyugalmas csendes otthonodba mely kényeztet és puha fészekként körülölel.

Ezt a csodás életérzést kaphatod most meg, ha beköltözöl a József körút egyik legjobb adottságú házába, ahol TULAJDONOSTÓL eladó egy PRÉMIUM ALAPANYAGOKKAL teljesen újjáépített, csendes, keleti tájolású, első emeleti, szép házban lévő, tehermentes azonnal költözhető lakás. A házban elérhető a UPC villámgyors internet szolgáltatása is.

Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS A TÖKÉLETES ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretnél felújítással bajlódni, ha élvezni akarod a lakás által nyújtott előnyöket, és azt hogy ezzel a lakással mindent készen megkapsz, akkor megtaláltad álmaid otthonát!

A lakás hasznos alapterülete (Az álló galériával együtt) 43,2 négyzetméter. TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, a lehető legjobb ajánlat a piacon!

KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNNYAL: 32,9 millió forint.

A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi vadonatúj gépesített konyhabútor hőlégkeveréses sütővel, elektromos főzőlappal, páraelszívóval és beépített mosogatógéppel valamint a fürdőszobában beépített bútorokkal.

Allergénmentes otthon


Manapság egyre többen szenvednek az allergiától, asztmától ekcémától. Egy vadonatúj lakás tiszta allergénmentes környezetét segíti megőrizni a Vorwerk Koboldja, ami akár a hosszú szálú szőnyegekből akár a matracokból is képes eltávolítani a láthatatlan élősködőket. Ez a készülék rendelkezésre áll és szintén megvásárolható a kiegészítőkkel és bútorokkal együtt.

Kedvezőek a fenntartási költségek: A közös költség: 8000.- Ft/hó, mely tartalmazza a kommunális költségeket, a ház biztosítását, a felújítási alapot, és a lépcsőház takarítását és a lakás korlátlan vízhasználatát is. A villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül kifizetésre.

A korszerű LED-es világításnak köszönhetően alacsony villanyszámla mellett akár az egész lakás fényárban úszik. Az egyedi mérésű akár az interneten keresztül távolról is vezérelhető korszerű elektromos kazánnak, a vastag falaknak, illetve a szigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. A meleg vizet a legmodernebb mesterséges intelligenciával támogatott Ariston bojler állítja elő.

Érdemes személyesen is megnézni, akár hétvégén is!

INGATLANKÖZVETÍTŐKET KONKRÉT VEVŐVEL EGYÜTT VÁRJUK ESETI MEGBÍZÁSSAL!

A tömegközlekedés éjjel-nappal kiváló

Ennél jobb tömegközlekedés tényleg nehezen képzelhető el. Szinte a ház előtt (120 méter) a Rákóczi térnél áll meg a szünet nélkül közlekedő 4-es és 6-os villamos. Ahol a 4-es METRÓ állomása is található. De néhány perc sétával elérhető a 2-es METRÓ Blaha Lujza téri megállója ahol akár felszállhatunk az 5-ös, 7-es, 7E, 8E, 108E , 110, 112, 133E és 178-as nappali és a 907, 908, 931, 956, 973 és 990-es éjszakai buszokra is. De ha a másik irányba indulunk szintén séta távolságban lévő Corvin negyedhez érhetünk, ahol a 3-as METRÓ is megáll.

Biztonság

A ház környéke és maga a ház is térfigyelő kamerákkal van felszerelve. A be- és kiléptető rendszer transzponderrel és a lakások egyedi kódjaival is működik. A lakás bejárati ajtaja több ponton záródó utólag hő- és hangszigetelt biztonsági ajtó 5 garnitúra kulccsal.

A vadonatúj beltéri ajtók szintén most lettek beépítve.

Az infrastruktúra páratlan

Legyen szó kis, vagy akár nagy bevásárlásról. A Rákóczi téri csarnok, a körúti üzletek és a Corvin Bevásárlóközpont közelsége megoldja minden szükségleted. A gyógyszertár, drogéria, a posta és a kereskedelmi bankok kirendeltségei is 100 méteren belül vannak. A kiváló elhelyezkedéséhez nem fér kétség, ez egy remek lehetőség.

Kulturális, szórakozási és sportolási lehetőségek a környéken

A belváros elkényezteti az itt élőket. Bármelyik irányba indulsz el szórakozási és sportolási lehetőségek széles kínálata vár. Dumaszínház, Madách színház, Vígszínház, Thália színház, mozik és kiállítótermek. Vagy akár szűk 15 perces sétával a bulinegyedben találhatod magad. Jól esne egy kis séta vagy kocogás a tiszta levegőn a Margitszigeten? Néhány megálló a villamossal.

Képzeld hogy a tiéd. És a tiéd lesz. Költözz be mondjuk holnap!

Telefon: +36 20 623 4475

1085 Budapest, József körút 40. első emelet 7.

Email: korutilakasok@gmail.com

Messenger üzenet

Facebook oldal